8 Kasım 2012 Perşembe

Maraş Dondurması

Anlatımımızın bahsi dondurmacı ve Türkiye’deki dondurmacı dalını dünya çapında faaliyete geçiren Kahramanmaraş dondurma nasıl meydana gelmiştir? Bugün birçok medeniyette Maraş dondurması neden bu kadar sevilmektedir? Bunları paylaşacağız öncelikle orijinal Maraş dondurma keçi sütünden imal edilmektedir. Maraş’ta keçi sütünden salep yapılarak tesadüf eseri ortaya çıkan ve önceleri cinsel gücü arttırmak adına böyle bir üretime kalkışılan bir eser olan Maraş dondurma, bulunuşundan yıllar sonra sadece Türkiye de değil çoğu ülkede meşhur olmuş ve Maraş dondurma sakız gibi uzaması ve parçalanmaması ile nam kazanmıştır. Maraş dondurma sıcak aylarda yani yazın çoğu yerde görebileceğiniz, çeşitli oyunlar ile servis edilen ve artık farklı aromaları da bulunan bir dondurma satış biçimidir. Bugün çeşitli organizasyon alanlarında faaliyete sunulan Dondurmacı adı altında servis edilen Maraş dondurma küçük büyük çoğu organizasyon katılımcıları için ilgi odağı olmaktadır. Dondurmacı hizmeti diğer sokak satıcıları hizmetlerinden daha maliyetli ve daha külfetli bir hizmet biçimidir.

Kahramanmaraş dondurma gönderimi yapıldığında, gün boyunca Maraş dondurma tezgahların da bir soğutma cihazı bulunmalı ve Maraş dondurması servis bitene kadar herhangi bir erimeye maruz kalmamalıdır. Bu dondurmacımızın soğuk tutma çalışmasının yanı sıra dondurma Maraş’ın orijinal keçi sütünden meydana gelmesi gerekmektedir. Ayrıca Maraş dondurmasının temiz ve sağlıklı imal edilmiş olması gereklidir. Çünkü dondurmacı arkadaşımızın hizmete sunduğu Maraş dondurma insanların temel besini olan sütten meydana gelmektedir. Kullanılan keçi sütü bozulmuş veya en ufak bir ekşime olurda Maraş dondurması tüketen toplum zehirlenebilir. Ve bu sağlıksız olan Kahramanmaraş dondurma dağıtımı yüzünden insanların başı derde girebilmektedir. Dondurma Maraş’ın  bu derece titizlikle hazırlanıp servise sunulması gerektiğini dikkate alıp dondurmacı talep edeceğiniz ajanslardan konuyla ilişkin bilgi almanız bizlerce tavsiye edilir. Maraş dondurması hizmet fiyatı organizasyon yapılacak olan yerin uzaklığına, dağıtılacak olan Kahramanmaraş dondurmanın adetine göre değişecektir.

Maraş dondurma servisi yapacak olan kişinin Osmanlı kıyafeti giymesi yani fes, yelek, beyaz gömlek ve şalvar giymesi dondurmacı tarzı için uygun bir kıyafet biçimidir. Bizler için dondurma Maraş servisi, pamuk şeker, Patlamış mısır servisleri gibi diğer satış ürünlerinden daha titizlik gösterilmesi gereken bir konudur. Siz elit dinleyicilerimiz yaz aylarında uyguladığınız düğün ve sünnet düğünü gibi organizasyonlarda biz ajans hokkabazlardan dondurmacı talep edebilir ve bu eşsiz dünyaca sevilen dövme Kahramanmaraş dondurmasının tadına varabilirsiniz. Yaz aylarında genel olarak dondurma çok aşırı rağbet görmektedir. Sıcak havalarda pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram ederek misafirlerinizin daha fazla içlerinin yanmasını sağlamak yerine Osmanlı şerbeti veya Maraş dondurma ikram ederek tüm misafirlerinizi sıcak yaz aylarında serinletebilirsiniz. Tarafımızca gönderilen dondurmacı arkadaşımızın Maraş dondurma dağıtımı yaparken insanları bıktırmadan naif oyunlar yapması, ikram edilen Maraş dondurmasının lezzetini bir kat daha arttırmaktadır. Dondurma nasıl yapılır? Gibi merakları olan insanlarımız ve dondurmayı kendi evlerinde yapmak isteyen hanımlarımız olabilir. Maraş dondurma nasıl yapılır sorusuna cevap vermemiz etik olarak yanlış olacağından, bunun yerine sizlerin dondurma nasıl yapılır? Sorunuzun cevabının tarifini dondurma nasıl yapılır? Linkine tıklayarak sitemizden edinebilirsiniz. Uygulamaya alınacak özel günlerinizde bizlerden dondurmacılar talep edebilir, yaz sıcaklarında Maraş dondurma sayesinde serinleyebilirsiniz. Kucak dolusu sevgiler…

Maraş Dondurması hakkında daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder